Samen

¨Door mijn medische achtergrond te combineren met mijn (spirituele) gaven, heb ik de perfecte balans om jou te begeleiden tijdens het consult¨

Vanaf mijn vroege jeugd, besefte ik al dat er meer is tussen hemel en aarde, echter door mijn no-nonsense instelling, ben ik nooit op zweverig niveau gekomen. Nadat ik op 26 april 2002, met goed gevolg de vierjarige HBO-opleiding heb afgerond aan de Academie voor Polyenergetische Therapie te Amersfoort, heb ik mijn medische kennis, mijn gaven en mijn kwaliteiten als Polyenergetisch therapeut, gebundeld.

Hiermee is de manier van werken die ik heb ontwikkeld, volledig vanuit mijn hart, geboren. Tijdens een hypnotherapeutisch, of Regressie consult, begeleid ik jou, zij aan zij. Wanneer je teruggaat naar een bepaalde periode in je leven, of wellicht dat de kern van jouw probleem in een voorgaand leven ligt, ook dan ga ik met je mee op ´reis´. Er kan je niets gebeuren, ik ben je gids die jou weer veilig terug laat keren, naar het heden, met minder ballast als voor onze reis. Mocht je tijdens een sessie onrustig worden, kan ik door mijn medische kennis de juiste inschatting maken, waardoor risico´s uitgesloten zijn.

Liefs, 

Caroline Krab-Juffermans

 

Wat cliënten
van mij vinden

M

Geweldig en een treffende consult gehad!!!Ze kan je heel goed aanvoelen en in een rap tempo geeft ze door, wat ze mag doorgeven... mijn gevoel is bevestigd door haar met een mooi uitleg.

Patricia

Het heeft mij antwoorden gegeven over mijn overleden broer en over mijn relatie. Ik zal de woorden zeker in mijn hoofd houden. Zeker een aanrader.

Anoniem

Caroline was erg accuraat qua invoelen op wat er speelt, zonder enige info vooraf. Fijn gesprek gehad! Dank je wel hiervoor.

De tijd vliegt voorbij!

0 +
Jaren
ervaring
0 +
Dromen
geanalyseerd
0 +
Tranen
gedroogd

Mijn werkwijze

Ik heb de gave om op jouw energielevel te komen, zodat ik al vrij snel een duidelijk beeld kan vormen, van wie je bent en wat ik voor je kan betekenen.

  • Eerlijk
  • Vakkundig
  • Discreet
Traveling boy