¨Wees gerust jezelf, er zijn al anderen genoeg¨

Wat voor mij belangrijk is, dat jij jezelf op je gemak en veilig kunt voelen. Het is dat ook prettig te weten, dat ik buiten mijn gaven om, gediplomeerd ben, zodat het zorgen wegneemt of je de juiste therapeut hebt gekozen. Jouw veiligheid staat bij mij centraal.

Als je meer wilt weten, dan kun je op de button hieronder klikken, zodat je een compleet beeld kunt vormen, van wie ik ben en wat ik jou kan brengen.

Diensten | Mogelijkheden

Hypnotherapie

Meer >>

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een oplossingsgerichte therapievorm. Waarbij je onder mijn begeleiding, meer inzicht krijgt in jezelf. Doordat je in een lichte trance raakt (hypnose), ga je steeds dieper in je inner-ik waardoor je in je onderbewustzijn, bij jouw klachten kunt komen.
Reserveren

Magnetiseren

Meer >>

Magnetiseren

Magnetiseren is gekanaliseerde energie geven, waarbij er uitgegaan wordt van een holistische visie, ofwel de allesomvattende kijk. Hierbij wordt door middel van magnetiseren, overtollige, negatieve energieën afgevoerd. In plaats daarvan wordt het door nieuwe, schone en bovenal positieve energie, vervangen. Hierbij zal ik het zelfherstellend vermogen, weer activeren.
reserveren

Regressietherapie

Meer >>

Regressietherapie

Wanneer je een probleem ervaart in het heden, is het vaak zo dat het zijn oorsprong vindt in het verleden. Regressie therapie is een doeltreffende manier om het verleden te herbeleven en te verwerken. Ik ga er bij deze therapie vanuit dat ,,toeval,, niet bestaat, maar dat de knelpunten in het heden hun oorsprong vinden in het verleden. Regressie is contact maken met het verleden dat NU in ons is. We gaan terug naar de gevolgen van vroeger waar we nu nog last van hebben. Dus de traumatische ervaringen van vroeger zijn vaak niet goed verwerkt of onder drukt en worden opnieuw gestimuleerd door zwakkere maar vergelijkbare ervaringen. Eigenlijk gaat het hier om trauma's. Vaak denken we dan aan heftige gebeurtenissen, maar dit komt veel vaker en algemener voor dan je denkt. Door deze ervaring goed door te werken, tijdens de sessie, kunnen ze verwerkt worden.Je klachten en problemen kunnen verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Wellicht klinkt het je wonderlijk in de oren, maar echt het werkt. Wanneer het probleem waar je aan wilt werken, je terugbrengt naar een moment in dit leven dan heet het regressie. Bijvoorbeeld iets uit je kindertijd, of zelfs toen je moeder zwanger was van je. Het zou kunnen gebeuren dat je tijdens de sessie terecht komt in een leven voor dit leven wat je nu leeft. Als je dus in een leven komt voor dit leven, een leven wat je je vaak bewust niets van kan herinneren. Dan heet het reïncarnatie therapie. Echt bijzonder om mee te maken en het geeft je zo veel duidelijkheid. Een groot cadeau aan je zelf.
reserveren

Fotoreading

Meer >>

Fotoreading

Fotoreading kan worden toegepast, om meer inzicht te krijgen over de persoon die op de foto staat en/of de oorzaak van een probleem achterhalen. De foto die wordt meegestuurd, samen met de duidelijk geformuleerde vraag, dient het gezicht goed zichtbaar te zijn. Dus geen bewerkte foto´s zoals van snapchat. Er mogen niet meerdere personen op de foto staan en uitsluitend met toestemming van de andere persoon als het niet uzelf of een minderjarig kind betreft.
reserveren

Contact met overledenen

Meer >>

Contact met overledenen

Contact met overledenen kan de nabestaanden soms goed doen, vooral als er vragen zijn, waarmee iemand nog zit. Vaak kunnen de antwoorden van de persoon die over is gegaan, naar één van de 7 sferen, veel rust en troost bieden bij de rouwverwerking. Maar ook wanneer de ziel nog niet naar het licht is, kan ik daarbij van dienst zijn.
reserveren

E-mail consult

Meer >>

E-mail consult

Wanneer je één of meer brandende vragen hebt, met wat voor jou op dit moment een rol speelt, dan is een E-mail consult een goede keuze. Ik beantwoord jouw vraag/vragen snel en discreet, zodat jij met nieuwe inzichten verder kunt gaan. Uiteraard is een combinatie met fotoreading mogelijk, mail mij gerust voor de mogelijkheden.
reserveren

Etherische Oliën

Meer >>

Etherische oliën

De etherische oliën die je bij mij kunt bestellen, zijn intuïtief op maat voor jou gemaakt! Geen enkele olie is hetzelfde, omdat ook geen mens gelijk is, qua DNA profiel. Deze oliën bevorderen het geestelijk alsmede lichamelijk herstel.
reserveren

Droomanalyse

Meer >>

Droomanalyse

Dromen vertellen vaak meer dan je denkt. Ik kan jou een volledige uitleg geven, wat de hogere betekenis is achter jouw droom. Hierdoor kun je er dus achter komen, dat het tijd is om nieuwe wegen in te slaan, of dat er bepaalde zaken vragen om verwerkt te worden.
reserveren

Huis zuiveren

Meer >>

Huis zuiveren

Wanneer er negatieve energieën of entiteiten in je huis aanwezig zijn, kan dit voor veel problemen zorgen. Het is dan ook belangrijk om je huis energetisch te laten reinigen, zodat de rust en positieve energie terugkeert in de woning. Vaak zijn het baby´s die erg gevoelig zijn voor sfeer en aanwezigheden. Dus een huilbaby kan zomaar een andere oorzaak hebben dan waar aanvankelijk aan werd gedacht.
reserveren

¨Als je gelooft in jezelf, is alles mogelijk¨

Het is voor mij dan ook fijn, om je de juiste richting te kunnen wijzen, zelfvertrouwen te schenken en te helpen met verwerking. 

Niet ik, niet jij, maar wij!